Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

drama queens &kings

Ποσες φορες πρεπει να πω το κλισε οτι οι γυναικες εχουν εξελιχθει σε ισχυρο φυλο, ενω οι αντρες εχουν παραμεινει οι ιδιοι πρωτογονοι μηχανισμοι...
Παρ'ολα αυτα ομως ενα πραγμα ξερουν να κανουν καλα και αυτοι, σαν κυνηγοι που οριστηκαν απ τη Μαμα Φυση, και αυτο ειναι να εκμεταλλευονται τους υπερβολικους συναισθηματισμους μας που αλλιως οριζονται και ως "καλος στον εγκεφαλο".
Οχι τωρα ειλικρινα... Η ατακα "σε θελω, αλλα δε μπορουμε να ειμαστε μαζι"...Αν την ακουγαμε σε ταινια που ΔΕ διαδραματιζεται στη Βερονα του Ρωμαιου και της Ιουλιετας, ουτε στην Αγια Πετρουπολη της Αννας Καρενινα, αλλα καπου στον σημερινο κοσμο, τι θα μας ελεγε?? Ειμαι σιγουρη οτι θα προκαλουσε γελια. Αντε και αηδια απ τις τοσες φορες που την εχουμε ακουσει στην καθημερινοτητα. Παντως σιγουρα θα εκλαιγες το εισιτηριο που πληρωσες για να ακουσεις και στη μεγαλη οθονη αυτη τη μαλακια που ακους καθημερινα.
Μμμμμμ.... Το μπερδεμα ειναι και λογοτεχνικο και πολιτισμικο τελικα.
Το ευκολο δραμα πουλαει, οι δημιουργοι σαφως και βολευονται, και το χειροτερο??
Οι περισσοτεροι απο μας τους ανεγκεφαλους εχουμε πειστει οτι ο ερωτας πρεπει να ειναι παντα, ή να καταληγει σε δραμα.
Οχι...Δεν ισχυει. Sorry αν σας χαλαω τη δυστυχια, αλλα ο ερωτας ειναι για να περνας καλα, και δεν υπαρχουν πιεσεις και δραματα σε καθε φαση του. Αλλιως ΔΕΝ υπαρχει. Τα υπολοιπα ειναι φθηνες μαζοχιστικες δικαιολογιες. Επιεικως...Ακουτε? Ακουω να λετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου