Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Μ"μαγνητης

Πρεπει να καταλαβουμε οτι και οι δυο πλευρες, αντρες, γυναικες ειναι για μπουνιες, κλωτσιες, σφαλιαρες και δε συμμαζευεται. Και γενικα για οτιδηποτε θα μπορουσε να τους φτασει στο σημειο να αποφυγουν τη φοβια και δειλια τους να αποκτησουν αρχιδια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Παμε πρωτα στην πλευρα του αντρα λοιπον...
Ο υποτιθεμενος αντρας λοιπον (το τονιζω το υποτιθεμενος), δυστυχως (για μας κυριως) ειχε προ χρονων μια δυσαρεστη εως τραυματικη εμπειρια η οποια τον εκανε να κλαιει σαν 2χρονο κοριτσακι το maximum 30 μερες και 30 νυχτες. Οταν λοιπον μπηκε ο επομενος μηνας, φυσηξε τις μυξες του, σταθηκε στις ποδαρες του και αποφασισε να βγει στον εξω κοσμο. Κοινως βρηκε επιτελους καποια αλλη. Λιγες μερες μετα ενιωσε ενα ομορφο συναισθημα που του θυμησε τις μερες πριν την τραυματικη εμπειρια που τον εκανε να κλαιει σαν κοριτσακι, φοβηθηκε οτι θα ξανακλαψει σα μωρο, φορεσε τον ανδρισμο του και ανοιξε η γη και τον καταπιε. Κοινως, πηγε με αλλη η αποφασισε να βασανιζει την υποτιθεμενη κοπελα του. Ετσι λοιπον, κερδιζει το βραβειο του πρωτου αντρικου ρολου στην ταινια "ειμαι ερμαιο του παρελθοντος μου" και απ οτι φαινεται ειναι πολυυυυ περηφανος γι αυτο. Και εξακολουθει να εφαρμοζει την ιδια πρακτικη εις τους αιωνας των αιωνων.Αμην

Σειρα της γυναικας τωρα...
Παιρνουμε φορα οπου δουμε τοιχο και τρωμε τα μουτρα μας. Μετα κλαιμε, οδυρομαστε, χτυπιομαστε, αλλαζουμε look, σπαμε τα σπυρακια μας και κανουμε την κλασικη ερωτηση στον υψιστο: γιατι, γιατι, ΓΙΑΤΙΙΙΙ? Οταν αντιλαμβανομαστε οτι δεν ειναι κανενας εδω να μας δει ομως, φυσαμε τις μυξες μας, στεκομαστε στα ποδαρακια μας και αποφασιζουμε και μεις να βγουμε στον εξω κοσμο για να βρουμε εναν αλλον τοιχο να τρεξουμε με φορα για αλλη μια φορα και να ξαναφαμε τα ομορφα μουτρακια μας.

Εφτασε η ωρα του κραξιματος.
Ας ξεκινησω με τον αντρα (χωρις αρχιδια): για το οτι μετα απο ασυστολες προσπαθειες δε λες να στεριωσεις σε μια υγιη σχεση, παρτο χαμπαρι, φταις ΕΣΥ. Ναι, οκ το ξερουμε, οταν ησουν μωρο σας παρατησε ο μπαμπας, σε παρατησε και η πρωην σου, σνιφ σνιφ, shit happens all the time, GET OVER IT. Δεν ειναι ονειρο ζωης να το παιζεις αιωνιος εργενης, ουτε να εισαι, οποτε μη το διαλαλεις με υφακι θαυμασμου. Δεν εισαι ανωτερο ον που δε χρειαζεται συντροφικοτητα, εισαι κατωτερο ον που χρειαζεται μια καλη συνεδρια.Και just for the record, το "θα ζησω ελευθερο πουλι" δεν γραφτηκε για σενα. Μαλλον αυτος που το γραψε ειναι κομπλεξικος σαν εσενα.

Και συνεχιζω με τη γυναικα: για το οτι μετα απο ασυστολες προσπαθειες δεν καταφερες ουτε συ να κανεις μια normal σχεση, παρτο χαμπαρι, φταις ΕΣΥ. Ναι, οκ το ξερουμε, οταν ηταν μικρος τον παρατησε ο μπαμπας, τον κερατωσε η πρωην του, κλαψ κλαψ, shit happens all the time, ITS NOT YOUR FAULT. Το να εισαι αιωνιο θυμα δεν ειναι κατι που κερδιζει εντυπωσεις οποτε μη το διαλαλεις παιζοντας το πονεμενη. Δε σε μουτζωσε ο θεος, δε σε καταραστηκε η πρωην κολλητη σου, και στο λεξικο δε δινουν το ονομα σου στον ορισμο της ατυχιας. Δεν εισαι ενα ανωτερο ον που ενας αντρας με τη βοηθεια σου θα αντιμετωπισει τα ψυχολογικα του επειδη ετσι γινεται σε ολες τις χαζοαμερικανικες ταινιες. Εισαι μαλλον ενα κατωτερο ον που αποφευγει μια καλη συνεδρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου