Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

χαμενη υποθεση

Χαμενες ωρες απ τη ζωη σου. Τζαμπα φαια ουσια. Χαμενη υπομονη. Ασκοπες συζητησεις, ασκοπες αγωνιες, ασκοπα "μηπως". Δε θες αλλα ομως... Θες να ξερεις τι σου γινεται, πειραζει? Ειναι κουραστικο να ασχολεισαι με "χαμενες υποθεσεις". Και δυστυχως δε σου χτυπαει κανεις το καμπανακι πριν ξεκινησεις να ασχολεισαι. Και συ ξεκινας. Και δινεις, δινεις, δινεις... Αποθεμα απ την υπομονη σου, απαντησεις ανευ λογου, σκεψεις που θα πρεπε να κρατας για αλλου.
Δεν αξιζουν ολα και ολοι ομως... Δε θες αλλους ανθρωπους διπλα σου που δεν ξερουν τι θελουν. Που παιζουν παιχνιδακια, με σενα και περισσοτερο με τους εαυτους τους. Θες ξεκαθαρα πραγματα. Δε θες αλλα "μηπως?". Θες καθαρες απαντησεις. Οχι αλλους ανθρωπους που σε περιπλεκουν, που σε μπερδευουν, που μπαινουν στη ζωη σου χωρις να ξερουν τι θελουν απο σενα. Ανθρωπους που μπαινοβγαινουν στη ζωη σου, που σε θυμουνται οποτε σε χρειαζονται, αλλους που δεν ξερουν αν σε βλεπουν σαν φιλη η σαν κατι παραπανω.
Ό,τι θελετε να πειτε να το λετε. Αν δε θελετε καποιον στη ζωη σας, πειτε το. Αν θελετε καποιον στη ζωη σας, δειξτε το. Ξεκαθαρα. Γιατι τα παιχνιδακια αρμοζουν σε μια συγκεκριμενη ηλικια που καλως η κακως την εχουμε περασει...

2 σχόλια:

  1. πολυ σωστα αλλα δυσκολο στην πραξη να πεις τον αλλο..δε σε γουσταρω ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα ευκολο ειναι...προκειμενου να κοροιδευεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή