Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

οχι αλλο καρβουνο.

τι βλεπουν τα ματακια μου και δε μιλαω...μερα μεσημερι στο πανεπιστημιο και δε μας λυπουνται!που το βρισκουν το κουραγιο πρωι πρωι?
ερχονται απανωτα τα πολιτισμικα σοκ και για κακη μου τυχη δεν σταματανε. δειξτε λιγο ελεος ρε ανθρωποι.
και ιδου η απορια: που νομιζουν οτι πανε καποιες τυπισσες με αυτην την αμφιεση? δυο ερωτησεις μου ρχονται αυτοματα και συγγνωμη για την αθυροστομια αλλα εχω και το ελαττωμα του αυθορμητισμου: η πρωτη ερωτηση που αν θα μπορουσα θα την εκανα ειναι: πως εισαι ετσι μωρη? και η δευτερη ειναι: που πας ρε τσοκαρο με τη μυτη εκει πανω??θα στουκαρεις πουθενα και θα χουμε θεμα μετα.
καταρχην και για να χουμε καλα ξεμπερδεματα χαμηλωσε την. δε ψηλωνεις οσο και αν την ανεβαζεις.  στη συνεχεια ειναι πολλα που μπορεις να κανεις για να βελτιωθει η κατασταση. θα μπορουσες να απαλλαξεις τον κοσμο απ την παρουσια σου ισως?
πλακα κανω...μη διανοηθεις.εξαλλου μετα πως θα λεμε εμεις απ το πιο πανω πατωμα οτι ειμαστε ανωτεροι? :P
κριμα ρε γαμωτο και μου βγαινουν οι κακιες πανω που ειπα να προσεξω λιγο το καρμα μου
ας επικεντρωθουμε λοιπον στο πως θα βελτιωθει η αισθητικη μου και ταυτοχρονα η φατσα σου.
σταματα ρε σουργελο να βαζεις τρεσες στο μαλλι σου. δε λυπασαι τον γκομενο σου που θα του μεινουν στο χερι αν παει να στα χαιδεψει? λιγο ελεος.αν οχι προς την αισθητικη μου, προς αυτον.
και αν ειναι εφικτο μην εισαι τοσο μα τοσο τραγικα fake. ασε το μαλλακι σου σε ενα φυσικο χρωμα και μη κυκλοφορεις σα να πασχεις απ το συνδρομο του albino. σταματηστε πια αυτο ασπροξανθο του αλιεν. γινετε λιγο ανθρωποι ρε πουστη. ααα!και σας παρακαλω σταματηστε να ξυνετε το μαλλι μεχρι θανατου!ο εγκεφαλος σας χρειαζεται ξυσιμο μπας και κουνηθει
στη συνεχεια σκεψου το ενδεχομενο να βαλεις ενα κιλο πανω σου και να μη λιμοκτονεις για να εισαι trendy. κοψε τη συνηθεια να μετρας τις θερμιδες.εχει γινει πολυ passe πλεον.
μετα...σε ικετευω και γω και ο μισος πληθυσμος του facebook σταματα να βγαινεις στημενες φωτογραφιες για να μας τις δειχνεις. ξερουμε οτι στηθηκες και βαφτηκες μονο γι αυτο.οποτε ενα μεγαλο κομματι του αντρικου πληθυσμου ξενερωνει και ας σου λεει αλλα. απλα να ξερεις οτι στα λεει για τους προφανεις λογους.
επισης...σε ικετευω σταματα να ντυνεσαι σαν λατερνα οταν βγαινεις για ενα ποτο. εμεις οι υπολοιποι που βλεπουμε τα ψευτικα(το τονιζω αυτο) βραχιολια σου να λαμπιριζουν, φταιμε σε κατι? μπα....βαλε τη γοβα σου αλλα προς θεου οχι ΜΟΝΟ αυτην. εννοω...σταματα τη κακια συνηθεια να βαζεις μπλουζες για φορεματα και να προσπαθεις με νυχια και με δοντια να μας δειξεις ενα ντεκολτε που στην τελικη ΔΕΝ εχεις.
α και μη ξεχασω το αλλο το τραγικο. τι παιζει με τις απομιμησεις τσαντουλες louis vuitton?? ελα και δεν ειμαστε χθεσινες. η σκασε το χιλιαρι η βολεψου με μια αλλη. κανει μπαμ οτι ειναι Α-Π-Ο-Μ-Ι-Μ-Η-Σ-Η. εσυ??μια "diva" θα επρεπε να ξερεις οτι το καταλαβαινουμε..το ιδιο ισχυει και για τα βραχιολακια ασορτι με κρικους-τερατα απ τα οποια συνηθως λειπουν καμια δεκαρια στρασακια και δεν το πηρες χαμπαρι.
κοινως γινετε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. βαρεθηκα να κυκλοφορω και να βλεπω το ιδιο στυλακι οπου και αν γυρισω το κεφαλι μου και ειδικα ακαταλληλες ωρες οπως 10 η ωρα το πρωι στα πανεπιστημια και ωρες που παμε για ενα ποτο το βραδυ για να χαλαρωσουμε. κοιταχτειτε στον καθρεφτη, πρωτον απο σεβασμο προς τον εαυτο σας και δευτερον απο φιλανθρωπια για μας τους υπολοιπους που εχουμε ΑΗΔΙΑΣΕΙ.

1 σχόλιο: