Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ.

Σημερα ειναι η μερα που ΘΥΜΑΜΑΙ.Θυμαμαι τα παντα, καθε μαλακια και καθε πουστια που με πληγωσε τα τελευταια τεσσερα χρονια.
Το συμπερασμα που εξηχθη λοιπον ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να ασχολουμαστεμε ανθρωπους που ΔΕΝ αξιζουν.
Και παντα εκει που νομιζεις οτι δεν αξιζει τιποτα, ερχεται Αυτος που θες. και καλα... Μαλακιες λεω εγω..! Γιατι και αυτος πουστης θα αποδειχθει. Οποτε ενα ειναι το συμπερασμα. Χαλαρωστε. Και ποιοι ειναι δηλαδη?? Γκομενοι ειναι...βρισκεις τον εναν, μετα τον αλλον και παει λεγοντας.Και ειναι οντως αποδεδειγμενο. Ουδεις αναντικαταστατος, πιστεψτε με.

Κοιταξτε να ασχοληθειτε με τις ζωες σας, να γινετε καλυτερες για τους ιδιους τους εαυτους σας. Μη ξεχνατε οτι σημασια εχει να βγαζετε το καλυτερο απο οτι κανετε. Να εχετε μετρο συγκρισης το πως ησασταν πριν και τιποτα και κανεναν αλλον/ην. Παντα να γινεστε καλυτεροι για εσας και για ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον.

Δυστυχως οι ανθρωποι ειναι περαστικοι απ τη ζωη μας. αλλοι μενουν, αλλοι φευγουν, αλλοι φευγουν χωρις ενα γεια. Και αν δε γινετε καλυτεροι για ΕΣΑΣ, καθε φορα που θα φευγει καποιος απ τη ζωη σας, ενα κομματι σας θα φευγει μαζι του.Μεχρι που δεν θα μεινει τιποτα για εσας.
Μη σκεφτεστε το παρελθον. Ο,τι εγινε, εγινε. Οποιος εφυγε, εφυγε.Κακο του κεφαλιου του.
Μη γυρνατε πισω γιατι υπαρχει λογος...

Ειναι τοσο σημαντικο να χτισετε την προσωπικοτητα σας μεσα απ οσα ζειτε. Γιατι μετα οσοι ανθρωποι θα μεινουν κοντα μας θα μεινουν για αυτο που ειμαστε. Για αυτο που γιναμε. Για τους εαυτους μας. Μην αναλωνεστε σε αρρωστημενες καταστασεις.
Και σε καμια περιπτωση μη σκεφτειτε σαν ενδεχομενο να εκδικηθειτε καποιον γιατι σας πληγωσε η γιατι εφυγε βιαστικα απ τη ζωη σας χωρις ουτε μια συγγνωμη. Ξερετε γιατι?? Γιατι θεωρησε ορθο να το κανει. Γιατι στο σημειο που εσενα σε πληγωνει, ακριβως σε εκεινο το σημειο, του φαινεται λογικο.

Η ζωη ειναι δικια μας και την κανουμε ο,τι θελουμε. Αμα γουσταρουμε να παρατησουμε καποιον, τον παραταμε. Αμα γουσταρουμε να ειμαστε διπλα σε καποιον, το κανουμε. Αλλα ειμαστε εκει.Και στα ευκολα και στα δυσκολα. Αλλιως δεν υπαρχει λογος να ειμαστε.
Προσοχη...αμα πληγωθεις ανεπανορθωτα γιατι σε αφησε καποιος, μη τον δεχτεις ποτε ξανα πισω στη ζωη σου. Γιατι ενας ανθρωπος που φευγει ετσι και σε πληγωνει με αυτον τον τροπο, θα το ξανακανει.Και δεν αξιζει. Αληθεια, δεν αξιζει. Ειναι αποδεδειγμενο απο προσωπικη εμπειρια.

Ο καθενας σε αυτη τη γαμοζωη κανει τις επιλογες του. Εφυγες?? ΜΠΡΑΒΟ. Μη ξαναγυρισεις γιατι δεν θα σε δεχτω. Δεν προκειται. Εφυγες γιατι δεν αξιζες να εισαι στη ζωη μου, γιατι οι στοχοι και τα στανταρ μας απεχουν. Θες να μεινεις?? Μεινε. Αλλα θα εισαι εδω και στα καλα και στα ασχημα.Αλλιως η πορτα ειναι ανοιχτη και απο δω παν και αλλοι.
Μη ξεχνατε οτι εμεις διαλεγουμε τους ανθρωπους που θα προχωραμε μαζι. Και οταν γινεται το κακο και δεν ειναι στο χερι μας να κρατησουμε καποιον...για καποιο λογο γινεται. Γιατι ειπαμε. ΔΕΝ αξιζε. ΔΕΝ αντεξε. ΔΕΝ μπορουσε να ανταπεξελθει και πιστεψτε με αυτον τον τσουζει πολυ περισσοτερο.
Οι ανθρωποι πανε και ερχονται. Κοιταξτε να το συνειδητοποιησετε.

ΜΑΓΚΙΑ μου που συμπαρασταθηκα μεχρι τελους σε οσους συμπαρασταθηκα. ΜΑΓΚΙΑ μου που εδιωξα οσους εκρινα οτι δεν ηθελα στη ζωη μου. ΜΑΓΚΙΑ μου που παραδεχτηκα οτι αγαπησα καποιους. ΜΑΓΚΙΑ μου που προσπαθησα μεχρι τελευταια στιγμη να κρατησω οσους αποφασισαν να φυγουν. ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

ΠΟΥΣΤΙΑ που φοβασαι να αγαπησεις. ΠΟΥΣΤΙΑ που αρκεισαι στα λιγα. ΠΟΥΣΤΙΑ που πληγωνεις εσκεμμενα. ΠΟΥΣΤΙΑ που το καταλαβαινεις και δεν το αλλαζεις.

11 σχόλια:

  1. eee kopelia prepei na eisai polu apelpismeni re su... kougario sou euxomai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ap oso kserw tin liana einai xyma kai tis aresei na ta leei xyma k starata twra an kapoios dn goustarei provlima tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουπς...διεγραψα το παραπανω.βρε συ...βρε συ.δεν ειναι απελπισια. διαπιστωση λεγεται.ξερεις.απ αυτο που αρχιζεις να αντιλαμβανεσαι με τι κοσμο συνυπαρχεις και οτι δυστυχως εισαι καταδικασμενος να συνεχισεις να τους βλεπεις. αν ηξεραν αυτοι που με ωθησαν να τα γραψω οτι θα επιαναν κατι, θα το ξανασκeφτοταν.φιλακια αγνωστε :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειμαι χρηστο μου...ειδικα για οσους τους τσουζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιανα μου τα'σπαγες πριν! Τα σπας και τωρα!! Ασε τον καθενα να πιστευει και να λεει οτι θελει. Δεν σε νοιαζει η γνωμη του. Μονο οσων εσυ διαλεγεις πως πρεπει να σε νοιαζει, θα σε νοιαζει και τελος! Εχεις απιστευτες δυνατοτητες και το ξερουμε αυτο!
    Keep Going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην εποχή που ζούμε ακόμα άνθρωποι με ψυχή σαν τη δική σου!
    Φρόντισε να διατηρήσεις τον ρομαντισμό και την παιδικότητα σου γιατί είναι ότι πιο δύσκολο να διατηρήσεις μάσα στον κ@λόκοσμο που ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. magkia sou giati eisai alithini kai se goustaroume re. proskynaw

    ΑπάντησηΔιαγραφή